tech

در میان حکیمان و اندیش وران دلسوز و عالمان فرزانه در تاریخ پر فروغ این سرزمین، طبیبی نامور و نابغه ای بزرگ ، همچون شیخ الرئیس ابوعلی سینا پا به جهان گشوده که بدلیل ارتباط وی با مکتب وحی ، نور حکمت الهی در دل او درخشیده و به حکیم الهی تبدیل شده است .

یکم شهریورماه سالروز ولادت این حکیم فرزانه که پیشینه ارزشمند وی افتخارات بی شماری را برای ایران و ایرانیان به ارمغان آورده است و روز پزشک فرصتی است مغتنم تا تلاشهای ارزنده جامعه پزشکی مورد توجه و تقدیر مجدد قرار گیرد.

لذا اینجانب بر خود فرض میدانم از این فرصت استفاده نموده و ضمن ابراز ادب و احترام این روز بزرگ را به جامعه پزشکی شهرستان و اساتید معظم دانشگاه علوم پزشکی فسا تبریک عرض نمایم.

امید است شاهد موفقیتهای روز افزون جامعه پزشکی ، ارتقای سلامت بیش از پیش کشور و درخشش هر چه بیشتر دانشگاه علوم پزشکی فسا در سطح ملی و منطقه ای به یمن وجود با برکت پزشکان فرهیخته دانشگاه باشیم.

دکتربابک پزشکی

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی فسا