• برگزاری کارگاه اخلاق، فقه و حقوق پزشکیبرگزاری کارگاه اخلاق، فقه و حقوق پزشکی

به گزارش روابط عمومی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) فسا، کارگاهی با رویکرد اخلاق، فقه و حقوق پزشکی  با حضور حضرت حجت الاسلام و المسلمین دکتر واشیان مدرس حوزه و دانشگاه، به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و دفتر هم اندیشی استادان دانشگاه در تاریخ 6 و 7آبان ماه در سالن کنفرانس بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) فسابرگزار گردید.

در افتتاحیه این دوره که با حضور هیات رئیسه، اعضای هیات علمی، کارکنان و پرسنل کادر درمانی بیمارستان و درمانگاه ها برگزار گردید، دکتر خالقی ریاست محترم دانشگاه  ضمن تاکید بر ضرورت هم اندیشی در اینگونه مباحث وموضوعات، خواهان ادامه و ممارست بربرگزاری چنین کارگاهایی جهت کلیه دانشگاهیان شدند.

ریزمغذی های اخلاقی، مرگ مغزی ومرگ مغز، خطاهای تشخیصی از جمله موضوعات تدریس شده در این کارگاه بود .