به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی تخصصی وفوق تخصصی حضرت ولیعصر(عج) فسا،همزمان با هفته پژوهش، در روز دوشنبه 27 آذر 96، با همت مرکز نوآوری دانشگاه فسا، "مسابقه ایده برتر" در دانشگاه برگزار گردید.

در این مسابقه 32 ایده پرداز از دانشگاهها و مراکز رشد مختلف، شرکت کردند که در نهایت با رای هیات داوران و حضار، آقایان علی آزادگان، سجاد نیکنام ( دانشجوی دکتری مهندسی پزشکی وشاغل در واحد تجهیزات پزشکی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) فسا ) و خانم زهرا همتیان به ترتیب مقام اول تا سوم را کسب نمودند.

در این مسابقه آقای مهرداد شفیعی مدیر مراکز رشد اقماری استان فارس، آقای کوروش اسدسنگابی مدیرعامل شرکت آریا نانو سیز، آقای رضا جمشیدپور مدیر عامل شرکت تجارت الکترونیک، آقای فاضل مکاریان فرد مدیر عامل شرکت چترسبزصنعت باربد و خانم منا اخلاقی مدیر عامل شرکت دوراندیش برنامه نویسان، بعنوان داور حضور داشتند.