به گزارش روابط عمومی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) فسا، روز سه شنبه مورخ 26/10/96 مراسم تکریم و معارفه ریاست بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) فسا با حضور اعضای هیات رئیسه و تعدادی ازمدیران ستادی دانشگاه، مسئولین بخشها ، مدیران و کارکنان بیمارستان برگزار شد.

این مراسم با تلاوت کلام الله مجید توسط  توسط دكتر محمدرضا عطاءاللهي از اعضای هیات علمی دانشگاه ومشاور و سرپرست دفتر حوزه ي رياست دانشگاه آغاز گردید، سپس دکترعلی اصغر خالقی ریاست دانشگاه علوم پزشکی فسا طی سخنانی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره دریادلان وشهدای بزرگواراقتصاد مقاومتی گفت: دکترشکوهیان از بدو ورود به عرصه اجتماعی در جهادسازندگی ، سپاه و در ادامه در مجموعه بیمارستانهای داراب و فسا منشاء خیر و برکات زیادی بخصوص در بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) شهرستان فسا شدند و شاهد هستیم که بیمارستان در زمان مسوولیت ایشان از لحاظ ساختاری و فیزیکی  تغییرات و پیشرفت زیادی داشته است.

دکترخالقی با اشاره به صرف انرژی، وقت و زحمات بسیار زیاد توسط دکترشکوهیان برای ارتقاء بیمارستان، افزود: ایشان متواضعانه و خاشعانه با عشق خدمت به مردم و با تعصب و عرق به شهرستان تلاش کردند و قطع به یقین امثال دکترشکوهیان یک سرمایه بزرگ و گنجینه ارزشمندی هستند که بر ماست تا بتوانیم انشاء الله از تجارب ارزشمندشان کمال استفاده و بهره را ببریم.

ریاست دانشگاه در ادامه با اشاره به توانمندیهای دکترپاکدامن ابرازداشت: مسئولیت سنگین ریاست بیمارستانی با ظرفیت حدود400 تخت، بعنوان یکی از بزرگترین بیمارستان های استان فارس و لزوم تعاملات سازنده با سازمانها و ادارات و مردم، به توانمندی، مدیریت، توان و انرژی لازم و دانش و تعامل کافی لازم دارد .

دکتر خالقی در پایان سخنان خویش، با اشاره به لطف دکترپاکدامن در پذیرش این  مسئولیت خطیر، گفت: انشاء ا... با تعامل و همکاری با معاونین دانشگاه و بطور اخص معاونت درمان و همچنین اهتمام مجموعه دانشگاه و بیمارستان در راستای تعالی هر چه بیشتر بیمارستان، شاهد پیشرفت های خیلی خوبی خواهیم بود.

در ادامه دکترمحمد شکوهیان ضمن تشکر و قدردانی از صبر و بردباری پرسنل بیمارستان و مردم عزیزدرانجام پروژه های عمرانی و طرح های ارتقاء هتلینگ بیمارستان، نوسازی و ایجاد بخش های جدید در بیمارستان را گامی موثر در ارائه هر چه بهتر خدمات به بیماران برشمرد.

دکترشکوهیان کسب موفقیت های متعدد بیمارستان در سطح کشور را ، حاصل همدلی و همراهی کلیه کارکنان و مدیران بیمارستان دانست .

آخرین سخنران جلسه، دکتر عبدالعلی پاکدامن سرپرست جدید بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) بود. وی باشاره به کارهای بزرگ انجام شده در بیمارستان در سالهای قبل ، اظهار داشت : درمسیر ارائه خدمات هر چه بهتر به مردم شریف، همراهی و همکاری بخش های مختلف  بیمارستان و دانشگاه ضروری است.

گفتنی است در پایان نیز،  از زحمات دکتر محمد شکوهیان در طول تصدی مسئولیت ریاست بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) با اهداء لوح قدردانی شد و حکم دکتر پاکدامن بعنوان سرپرست بیمارستان قرائت و به ایشان تقدیم گردید.

placeholder.pngmoarefe doktor pakdaman4.jpg   moarefe doktor pakdaman2.jpg