به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی تخصصی وفوق تخصصی حضرت ولیعصر(عج) فسا، طی مراسمی با حضور هیات رئیسه دانشگاه، روسای بیمارستان ها، مسوولین درمانگاه ها، مدیران ستادی دانشگاه و معاونت درمان از سیستم نوبت دهی غیرحضوری درمانگاه های تخصصی دانشگاه علوم پزشکی فسا(درمانگاه های حمزه، ولیعصر(عج) و فاطمیه) رونمایی شد.

دکترعلی اصغر خالقی رئیس دانشگاه علوم پزشکی فسا ضمن قدردانی از زحمات دست اندرکاران راه اندازی این سیستم، گفت: سیستم نوبت دهی غیرحضوری یک مطالبه به حق در بین مردم شریف شهرستان بود که از ابتدای مدیریت جدید دانشگاه در برنامه معاونت های درمان و توسعه و IT قرار گرفت و با یک حرکت انقلابی و جهادی امروز شاهد رونمایی از آن هستیم.

دکترخالقی با اشاره به تلاش دست اندرکاران برای انجام یک کار کیفی و بی نقص، افزود: امیدواریم با این کار مهم مشکلات و سختی های مردم کاهش یابد و معاونت درمان و روسای بیمارستانها در جهت رضایت مردم و ادامه این خدمت ارزشمند نظارت جدی داشته باشند.

ریاست دانشگاه با بیان اینکه برای سیستم نوبت دهی غیرحضوری مبلغ هشتصد میلیون ریال هزینه شده است، گفت: در فازهای بعدی کیوسک نوبت دهی جهت نوبت های حضوری در جهت رضایت مندی مردم در درمانگاه های تخصصی دانشگاه نصب خواهد شد.

مهندس محسن رمضانی مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی فسا در خصوص سیستم نوبت دهی غیرحضوری گفت: مردم عزیز می توانند از سه راه اینترنتی، تلفنی و تلگرامی نسبت به رزرو نوبت اقدام نمایند و در فازهای بعدی این برنامه امکان پرداخت الکترونیک نیز فراهم خواهد شد.همچنین در آینده نوبت دهی مراکز تصویر برداری و رادیولوژی نیز به این سیستم اضافه می گردد.

nobatdehi eftetah22.jpg

مهندس رمضانی افزود: زمان اعلام شده در نوبت غیرحضوری تقریبی می باشد و می بایست نیم ساعت قبل از زمان نوبت به درمانگاه مراجعه و پذیرش شوند. در صورت انصراف یا تغییر زمان نوبت امکان حذف نیز وجود دارد.

وی گفت: نوبت به نام و کدملی بیمار ثبت می شود و به شماره همراه اعلام شده از طریق ارسال پیامک، اطلاع رسانی می گردد. در صورت تغییر برنامه پزشک به هر دلیل، به بیمارانی که نوبت گرفته اند بصورت پیامکی اطلاع رسانی شده و در صورت تمایل نوبت آنها به روز دیگر موکول می شود.

نوبت دهی غیرحضوری از طرق ذیل امکان پذیر می باشد:

ui98990jklio8709879.jpg