تاریخ پرافتخار ایران اسلامی مفتخر به داشتن دانشمندان و مهندسان فرهیخته ای است که پایه گذار تمدن این مرز و بوم بوده اند. پنجم اسفندماه سالروزتولددانشمندومهندس ایرانی، خواجه نصیرالدین طوسی و روزمهندسی، به راستی روز تجليل از استعداد، خرد ، توان و اراده منحصر بفرد ایران و ایرانی ،روز پاسداشت خلاقیت، ابتکار، نوآوری و ابداع در عرصه اندیشه و عمل و روز گراميداشت پيشگامان پيشرفت و سازندگي در كشور است.

شایستگی و توانمندي شما در عرصه خدمت در نظام سلامت، بر کسی پوشیده نیست و امیدواریم در این زمان که به فرموده رهبر معظم انقلاب، در گذر از یک پیچ سرنوشت ساز تاریخی قرار داریم، همچون گذشته، بتوان شاهد تحولات عظیم درعمران و آبادانی ایران اسلامی و بطور ویژه در امور زیرساختی ،منابع فیزیکی ، ارائه فناوری های نوین وساخت تجهیزات پزشکی درحوزه بهداشت وسلامت با اتکا به مهندسان توانمند ایرانی ، با بهره گیری از اخلاق حرفه ای و روحیه خود باوری در جامعه مهندسی باشیم.
فرصت را مغتنم شمرده، ضمن تقدیر و تشکر از زحمات تلاش گران عرصه مهندسی در علوم پزشکی کشور، این روز پرافتخار را به همه مهندسان متعهد ایران اسلامی به ویژه خانواده بزرگ نظام مهندسی ، تبریک گفته و توفیقات روزافزون شما بازوان پرتوان توسعه و پیشرفت اهداف نظام سلامت کشور رااز درگاه خداوند متعال خواستارم.

tv  mohandes.jpg