هفته اول شهریورماه ،به مناسبت شهادت دودولت مردبزرگ انقلاب اسلامی ،شهید محمدعلی رجایی (رئیس جمهور)وشهیدحجت الاسلام والمسمین دکترمحمدجوادباهنر (نخست وزیر)هفته دولت نام گرفته است.درطی این هفته مردم باعملکردودستاوردهای دولت درزمینه های گوناگون عمرانی ،اجتماعی،اقتصادی وفرهنگی آشنامی شوند.

هفته دولت هفته اقتداروپیروزی دولتی است که حمایت وپشتیبانی میلیونها تن ازملت خودراهمراه دارد،هفته دولت هفته سپاس وقدردانی از دولتی است که هدفش اجرای حدودالهی واحکام آسمانی اسلام وایجادجامعه ای سرشارازعدالت ،نظم وامنیت است .

این هفته مبارک برهمه دولت مردانی که وجود خویش راوقف خدمت به اسلام وجامعه کرده اند،خجسته وفرخنده باد.

روابط عمومی بیمارستان حضرت ولی عصر(عج)