درایستگاه سلامت که بمناسبت میلادحضرت زینب وروز پرستاربرپاشد بیش از400نفرچک فشارخون ،150نفرچک قندخون و50 نفر جهت اهداء عضو نام نویسی نمودند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج): برپایی ایستگاه سلامت بمناسبت ولادت باسعادت حضرت زینب (س)و روزپرستاردرتاریخ 97/10/22چهارراه فرمانداری (جنب بانک صادارات ) باهدف چک فشارخون ،قندخون ،شناخت وپیشگیری ازسکته قلبی ومغزی ،چک وزن ،قد،BMI وثبت نام جهت اهداء عضو انجام شد.

دراین ایستگاه که ازساعت 8 صبح تا18عصرادامه داشت تعدادزیادی ازهمشهریان مراجعه نمودند.

برای بیش از400نفرازهمشهریان چک فشارخون ،وزن ،قد وBMI انجام شد، تعدادافرادی که دارای فشارخون بالایی بودند که خوداطلا عی نداشتند ،راهنمایی های لازم برای آنها صورت گرفت .

برای بیش از150نفر چک قندخون انجام شد.

جهت ثبت نام ودریافت کارت اهداءعضو 50 نفرشرکت نمودند.

توزیع پمفلت های آموزشی به مراجعین باموضوعات کنترل فشارخون ،دیابت وشناخت وپیشگیری وکنترل آن ،سبک زندگی سالم ،سکته قلبی ،سکته مغزی ،دیابت وبیماریهای کلیوی ،چاقی واضافه وزن

گفتنی است که کودکان باکشیدن نقاشی باموضوع روز پرستارجلوه ای خاص به ایستگاه سلامت دادند وبه آنها کتاب نقاشی ومدادرنگی هدیه داده شد.

دراین ایستگاه سلامت ،آقایان حامدخالقی ،حامد مرادی ودونفرازدانشجویان پرستاری دانشگاه علوم پزشکی به ارایه خدمات پرداختند.