به گزارش روابط عمومی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) : به مناسبت دهه فجروچهلمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ،مراسمی باحضور دکترسهراب پورمعاونت درمان ،دکترافسریان ستادشاهد دانشگاه علوم پزشکی ،دکترپاکدامن ریاست بیمارستان ومدیریت بیمارستان جهت تجلیل ازخانواده معظم شهدا ء وایثارگر پرسنل شاغل ،بیمارستان حضرت ولی (عج) درسالن کنفراس این بیمارستان برگزارشد.

درابتدای مراسم دکترپاکدامن ضمن گرامیداشت دهه مبارک فجروچهلمین سالگرد پیروزی انقلاب وتسلیت به مناسبت ایام فاطمیه اظهارداشت : به پاس صبرواستقامت خانواده معظم شهداء وایثارگران ازآنها تشکروقدردانی می نماییم .

درادامه دکترافسریان گفت : درتمام کشورهای دنیا هرچه هست برای خانواده شهداوایثارگران است .دردانشگاه علوم پزشکی فسا بالغ بر300 خانواده شاهد وایثارگرداریم که این باعث افتخار ماست وازخانواده های شهداء وایثارگران تقدیروتشکرمی کنیم .

دکترسهراب پوربا بیان اینکه تلاش کنیم تا روحیه شهادت طلبی وایثارگری همیشه زنده باشد گفت : فراموش نکنیم که هرکجا رسیدیم ،هرچه داریم ،چه امنیت ملی وچه تمام داشته هایمان مدیون ایثارگری ها وتلاش های کسانی است که درآن مقطع سنگ تمام گذاشتند و اطمینان داریم که اگردشمنی کوچک ترین چشم طمعی به ذره ای ازخاک کشورمان راداشته باشد ،تمام جوانان ازکشوردفاع خواهند کرد.

درپایان به رسم یاد بود، ازخانواده های ایثارگرتقدیرشد.