• برگزاری مراسم جشن بمناسبت میلادحضرت زهرا(س) وروز زن دربیمارستان حضرت ولی عصر(عج) برگزاری مراسم جشن بمناسبت میلادحضرت زهرا(س) وروز زن دربیمارستان حضرت ولی عصر(عج)

به گزارش روابط عمومی بیمارستان حضرت ولی عصر(عج): بمناسبت میلاد حضرت زهرا وروز زن مراسم جشنی درسالن کنفراس بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) با حضور حجت السلام والمسلمین حاج آقا عابدی نماینده ولی فقیه دانشگاه علوم پزشکی ،آقای ذوالقدرمسئول اموراجتماعی و خیرین سلامت ، ریاست ومدیریت این بیمارستان برگزارگردید.

درابتدای این مراسم باشروع قرائت قرآن توسط آقای منصوری ازپرسنل بیمارستان شروع شد.

حاج آقا عابدی نماینده ولی فقیه دانشگاه علوم پزشکی ضمن تبریک بمناسبت میلادحضرت زهراو روز زن ،سخنرانی نمودند.

درادامه برنامه دکتر پاکدامن رییس بیمارستان ضمن خوشامدگویی ، میلادحضرت زهراوروز زن راتبریک گفتند.

گفتنی است که آقای سید یحیی هاشمی با مولودخوانی خود مجلس مارامزین نمودند.

درپایان این جشن مفرح  بخش ،مسابقه ای توسط آقای همایی برگزارشد وبه برگزیدگان جوایزی اهداء شد.