به گزارش روابط عمومی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج): دیدار دکترعلی اصغر خالقی ریاست دانشگاه علوم پزشکی فسا با مسوولین بخش های (درمانی ،اداری  وپاراکلینیک ) بیمارستانهای حضرت ولیعصر(عج) ،دکترعلی شریعتی ،اورژانس 115ومعاونت غذا ودارو درسالن آمفی تائتر بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) برگزارشد.

درابتدا دکترپاکدامن ضمن خوشامدگویی، اعیاد شعبانیه راتبریک گفتند.

دکترعلی اصغرخالقی ضمن تبریک سال نو واعیاد شعبانیه ،اززحمات و تلاش های کارکنان درسال گذشته که برای خدمات رسانی به مردم وشیفت دادن ازخانه و خانوداه خود گذشتند تشکروقدردانی نمودند.

وی با بیان مشکلات اقتصادی سال جاری گفت : امسال سال سختی در راستای کاهش هزینه ها وصرفه جویی درکلیه امور را درپیش رو داریم ، سال 98رابا برنامه ریزی و با یک سری  تدابیرشروع کنیم ومدیریت هزینه ها وپرداخت ها باید موردتوجه تمامی واحدها باشد.

ریاست دانشگاه بااشاره به اینکه شالوده  طرح تحول نظام سلامت  پابرجاست افزود: خوشحالیمان به توانمندی شما کارکنان هست ودلمان باشماست ،هرخبیثی که بخواهد هرجای دنیا  نقشه بکشد به خودشان بازمی گردد ، ما خدا،اهل بیت ،شهدا وکارکنان باذکاوتی داریم وامیدوارم بهترین مقدرات رابرای شما دراین سال رقم بخورد.