به گزارش روابط عمومی  بیمارستان حضرت ولیعصر(عج ): درپی بروز حادثه تصادف مینی بوس حامل دانش آموزان روستای کبک آباد با خودروی پراید درجاده فسا-داراب 3 کشته و21مصدوم برجای گذاشت وطی اطلاع رسانی که به بیمارستان انجام گرفت ،سریعا تیم بحران بیمارستان تشکیل وکلیه کادردرمانی مربوطه با آمادگی کامل منتظر رسیدگی به وضعیت مصدومان این حادثه شدند.

این مصدومین با3 دستگاه آمبولانس ویک دستگاه اتوبوس آمبولانس به این مرکز درمانی اعزام شدند که با تلاش های بی وقفه وخدمات رسانی سریع پزشکان متخصص وپرسنل بیمارستان بخصوص بخش اورژانس حال عمومی کلیه مصدومان اعزامی به این مرکزدرمانی خوب ومطلوب گزارش شده است .

پس ازانجام معاینات وخدمات تشخیصی 16نفرازمصدومین ترخیص و5 نفرازمصدومین برای ادامه روند خدمات درمانی به بخش منتقل شدند.

گفتنی است که ریاست دانشگاه علوم پزشکی فسا،معاون درمان و مدیریت این بیمارستان برای بررسی هرچه بهتر روند ارایه خدمات رسانی به مصدومین در اورژانس بیمارستان حضرت ولیعصر(عج)حضورداشتند.