به گزارش روابط عمومی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج): بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) مطابق هرسال ، یازدهم اردیبهشت روزجهانی کاروکارگر ،مراسمی برای تقدیر و تکریم پرسنل زحمتکش خدمات باحضور دکترجمشیدی معاونت توسعه دانشگاه علوم پزشکی ،دکترپاکدامن ریاست ومدیریت بیمارستان درسالن آمفی تئاتر بیمارستان حضرت ولیعصر(عج)فسا برگزارنمود.

دکترجمشیدی ضمن تبریک روزکارگر افزود: با توفیق از طرف هیات رییسه وریاست دانشگاه علوم پزشکی فساوخسته نباشی وخداقوت به پرسنل عزیزخدمات که جایگاه ونقش اساسی درمجموعه دانشگاه علوم پزشکی رادارند وکارگران سرشاخه های برقراری نظم درمجموعه هستند.

دکترپاکدامن با بیان اینکه کاروتلاش درفرهنگ بشری به عنوان جوهره اصلی ومایه قوام زندگی بشر بوده است واین قشرکارگر بسیارقابل احترام هستند اظهارداشت : جایگاه خود راقدربدانید که خداوند به شما توفیق کاردرعرصه سلامت داده است وشکرگذار درگاه حق باشید .

وی بابیان اینکه پیامبربردستان پینه بسته کارگربوسه می زند ادامه داد: ماهم بردستان یکایک شما بوسه می زنیم وقدردان زحمات شماعزیزان هستیم .روزتان مبارک .

برگزاری مسابقه ،اجرای موسیقی ،دکلمه خوانی ونمایش طنزشاد و...ازدیگر برنامه های این مراسم بود.

درپایان این مراسم از پرسنل خدمات نمونه بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) تقدیرشد.