به گزارش روابط عمومی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج)فسا: همزمان با 15 اردیبهشت ماه روزجهانی بهداشت دست ، درراستای ارتقاء سلامت جامعه وپویش شستشوی دست باهماهنگی مدیریت بیمارستان مراسم جشنی باحضور دکترکریمی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ،دکترفریدونی رییس دانشکده پرستاری ،همکاران معاونت درمان ،دکترپاکدامن ریاست ومدیریت بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) درسالن آمفی تئاتر این بیمارستان با شعار "مراقبت پاک برای همه در دستان شماست "برگزار گردید.

درابتدای مراسم دکترپاکدامن ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان ،روزجهانی ماما وروزجهانی بهداشت دست تاکید کرد: روزجهانی بهداشت دست نشان ازخاص بودن آنروزاست ،شستن دست یکی ازاصول اولیه درسلامت هرجامعه می باشد وبایک شستشوی ساده می توانیم ازانتقال بیماریها جلوگیری کنیم .

درادامه دکتر پورمنتصر متخصص بیماریهای عفونی باتبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان وروزجهانی بهداشت دست افزود: بهداشت دست درجلوگیری ازبیماریهای عفونی اهمیت زیادی داردو باید با شستشوی صحیح دست ازانتقال عفونت ازبیمارستان به منزل جلوگیری کنیم .

دکترکریمی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی درمورد اهمیت شستشوی دست دربخش های بالینی صحبت هایی کردند.

درادامه برنامه خانم آبادی کارشناس معاونت درمان ، روش صحیح شستشوی دست واستفاده ازمحلولهای ضدعفونی کننده راآموزش دادند.

برگزاری مسابقه باموضوع شستشوی صحیح دست ،اجرای نمایش عروسکی باآموزش شستشوی صحیح دست وکیک روزجهانی بهداشت دست ازدیگربرنامه های این مراسم بود.