بیمارستان ولی عصر (عج) فسا

 hedere bimarestan 000597.jpg

آخرین اخبار

مشاهده کلیه اخبار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج ): زینب همت دارکارشناس ارشد تغذیه  بیمارستان حضرت ولیعصر(عج)با بیان اینکه بیماری های قلبی عروقی از علل اصلی مرگ و میر در مردان و زنان در سراسر جهان می باشدگفت: عوامل متعددی باعث افزایش بیماری های قلب عروقی می شوند که از آن جمله می توان به فشارخونبالا، افزايشچربي هايخون، افزایش قند خون، اضافهوزن و چاقی، استعمالدخانيات وكمتحركي اشاره کرد. افزایش مصرف غذاهای چرب، پرکالری و پرنمک، کاهش مصرف میوه و سبزی و استفاده روز افزون از غذاهای آماده موجب افزایش میزان بروز بیماری های قلبی عروقی و عوارض ناشی از آن می گردد.

همت دارتاکیدکرد: تغذیه یکی از عوامل اصلی موثر برسلامت انسان است و دانستن این که چه غذایی را چرا وچگونه مصرف کنیم شرط اساسی در حفظ سلامت است.با افزایش مصرف ميوه و سبزيجات تازه، حبوبات، لبنيات كم چرب و ماهی و همچنین کاهش مصرف چربي، قند و نمک مي‌توان به سلامت قلب کمک کرد.

کارشناس ارشد تغذیه بیمارستان حضرت ولیعصر(عج)نکات تغذیه ای راجهت پیشگیری و کنترل بیماری های قلبی عروقی  توصیه کرد:

توصیه می شود روزانه سه تا پنج واحد از انواع میوه و سبزیجات تازه استفاده شود.

حداقل دو بار در هفته از ماهی استفاده شود.

از مغزهایی مانند گردو، بادام و ... که دارای چربی های مفید هستند به میزان متعادل استفاده شود.

بجای سرخ کردن، از روش آبپز کردن، بخارپز کردن و کباب کردن استفاده شود .

از روغن های مایع مانند زیتون، کنجد و ... ، بجای روغن های جامد استفاده گردد.

مصرف مواد غذایی مانند کره، مارگارین، دنبه، سس مایونز، سوسیس، کالباس، شیرینی، نوشابه، چیپس و غذاهای سرخ شده و غذاهای کنسروی محدود شود.

از محصولات لبنی کم چرب استفاده شود.

مصرف نمک به هنگام تهیه و طبخ غذا کاهش یابد و از نمکدان هنگام صرف غذا استفاده نشود.

فعالیت بدنی و ورزش منظم در برنامه روزانه قرار گیرد.