به گزارش روابط عمومی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج): دکتر امیرانصاری ریاست بیمارستان باجمعی ازمدیران بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) با حجت الاسلام  والمسلمین جمالی زاده امام جمعه شهرستان فسا دیدارنمودند.

درابتدای این دیدار دکترانصاری به بیان نقطه نظرات واهدافش در راستای بهبودخدمت رسانی هرچه بیشتر به مردم فهیم شهرستان فسا پرداخت و خواستار رهنمودهای امام جمعه محترم شهرستان فسا دربهترشدن وارتقاء سطح کیفیت سلامت درجامعه شد.

حجت الاسلام جمالی زاده بابیان اینکه اگرچه دراین دوسال گذشته با مدیریت ریاست قبلی بیمارستان وحمایت های خاص دکترخالقی ریاست دانشگاه علوم پزشکی وعلیرغم موانع مختلف ، زحمات فراوانی همچون تجهیز بیمارستان وبه روزشدن بخش های مختلف ساختمان آن واعتماد سازی دربین مردم وبالابردن سطح خدمات رسانی به ارباب رجوع وجذب پزشک ومتخصص درزمینه های مختلف ،کشیده شده است  اظهارداشت : ولی کافی نیست لذا علاوه برپیگیری برنامه های ریاست  قبلی ، با جدیت ومشورت گیری ازکیان بیمارستان های برترکشوری وخلاقیت وآسیب شناسی ونیازسنجی مداوم ،جایگاه این بیمارستان راکه پیشانی دانشگاه علوم پزشکی شهرستان فسا است خصوصا دربعد اعتمادسازی وپرکردن کمبودهای  سخت افزاری ونرم افزاری به بالاترین سطح ممکن برسانید که قطعا با تجربه وروحیه ای که خود دارید وهمکاران پرتلاش وموفق خود دربیمارستان ودانشگاه ان شاالله موفق خواهید بود.