پدافند غیرعامل به مجموعه اقدامات غیرمسلحانه ای که موجب افزایش بازدارندگی ، کاهش آسیب پذیری ،تداوم فعالیت های ضروری ،ارتقاء پایداری ملی و تسهیل مدیریت بحران درمقابل تهدیدها واقدامات نظامی دشمن می شود. درپدافند غیرعامل تمام نهادها ، نیروها ،سازمان ها ،صنایع وحتی مردم عادی می توانند نقش موثری ایفا کنند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج)؛ هفته پدافند غیرعامل 8 لغایت 14 آبان 98 با شعار" پدافند غیرعامل ، مقاومت و بازدارندگی با رونق تولید " نامگذاری شده است .

مقام معظم رهبری درمورد پدافند غیرعامل فرمودند: پدافند غیرعامل مثل مصونیت سازی بدن انسان است ، ازدرون ما رامصون می کند. معنایش این است که ولو دشمن تهاجمی هم بکند و زحمتی هم بکشد وضرب وزوری هم بزند اثری نخواهد کرد این پدافند غیرعامل نتیجه اش این است .

روز شمارهفته پدافند غیرعامل

چهارشنبه (۸آبان‌) حفظ سرمایه‌های شهری کشور با مشارکت مردمی - پدافند شهری

پنجشنبه (۹آبان‌) حفظ سرمایه‌های ملی در برابر تهدیدات با خودباوری و اقتدار علمی و همه جانبه

جمعه (۱۰آبان‌) صیانت از مردم دربرابر تهدیدات دشمن - پدافند مردم‌محور

شنبه (۱۱آبان‌) مصون‌سازی زیرساخت‌های کشور با تفکر بسیجی - پدافند کالبدی

یکشنبه (۱۲آبان‌) جامعه سالم و آماده در برابر تهدیدات نوین - پدافند زیستی

دوشنبه (۱۳آبان) استحکام‌ بخشی و صیانت از زیرساخت‌های سایبری کشور - پدافند سایبری

سه‌شنبه (۱۴آبان) پدافند غیرعامل، مقاومت و بازدارندگی با رونق تولید - دفاع‌ همه‌ جانبه نظامی و غیرنظامی

همچنین در این هفته سازمان پدافند غیرعامل ۲۰برنامه شامل برگزاری همایش‌ها در وزارتخانه‌های ارتباطات، راه و ترابری، بهداشت و درمان، جهاد کشاورزی و فرهنگ و ارشاد اسلامی و نیز انجام رزمایش‌های دانش‌آموزی، قطع برق، سیگنال‌رسانی، پدافند شیمیایی و پرتوی تهران را در دستور کار دارد.