اکنون که تعداد زیادی از هموطنانمان در استان سیستان و بلوچستان گرفتار سیل شده‌اند و خانه و کاشانه خود را از دست داده‌اند، دانشگاه علوم پزشکی فسا بر خود لازم می‌داند با جمع آوری کمک‌های نقدی و غیرنقدی همکاران خدوم به کمک سیل زدگان بشتابد.

عزیزانی که تمایل به کمک به هموطنان سیل زده دارند، می‌توانند کمک‌های نقدی و غیرنقدی خود را تا پایان هفته به روابط عمومی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج)تحویل نمایند.

کمکهای غیر نقدی مورد نیاز شامل:

اجاق گاز جهت پخت و پز، بخاری گاز سوز و نفت سوز، پتو، بالش و ملحفه، آب معدنی، برنج، حبوبات، کنسرو، روغن، ماکارونی و ...، پوشک بچه و وسایل بهداشتی بانوان، انواع البسه و ...

کارکنان نیوکاربیمارستان حضرت ولیعصر(عج) فسا همچنین می ‌توانند کمک‌های نقدی خود را به:

شماره حساب:

۰۱۱۲۷۴۰۹۵۸۰۰۷

شماره شبا:

IR89-0170-0000-0011-2740-9580-07

شماره کارت:

۶۰۳۷۹۹۷۵۹۹۰۳۸۴۷۹

به نام دانشگاه علوم پزشکی فسا – کمک به سیل زدگان واریز و حمایت خود را از هم‌ میهنان حادثه دیده‌ مان اعلام نمایند.