بچه ها به شیوه های کاملا متفاوتی به چنین موقعیت های استرس زایی واکنش نشان می دهند؛ مانند وابستگی بیشتر، گوشه نشینی و انزوا، عصبانیت، اضطراب یا حتی شب ادراری. در مقابل واکنش های متفاوت فرزند خود یک شیوه حمایتی در پیش بگیرید. به نگرانی های او گوش کنید و بیش از هر زمان دیگری او را از عشق و توجه خود برخوردار کنید.

وقت بیشتری را به آنها اختصاص دهید. با مهربانی با آنها صحبت کنید و به آنها اطمینان خاطر دهید. در صورت امکان فرصت های بازی و آرامش برای آنها خلق کنید.

باید تلاش شود تا حد امکان بچه ها کنار والدین و خانواده خود باشند. از جدا کردن بچه ها از والدینشان به شدت پرهیز کنید.در صورتی که این جدایی اجتناب ناپذیر باشد، تماس خود را با آنها از طریق تلفن یا حضور فیزیکی قطع نکنید، سعی کنید تا حد امکان یک برنامه ریزی روزانه برای آنها تنظیم کنید.اگر بچه ها نمی توانند به مدرسه بروند، تکالیف مدرسه را در خانه انجام دهند و زمانی هم به بازی آنها اختصاص دهید.

به آنها بگویید که چه اتفاقی در حال رخ دادن است. اطلاعاتی در مورد نحوه محافظت از خود در مقابل ویروس در اختیار آنها بگذارید. حتما از کلماتی استفاده کنید که درک آنها برای بچه ها با توجه به گروه سنی شان ممکن و آسان است. این اطلاعات می تواند شامل این باشد که در صورت ابتلای یکی از اعضای خانواده چه اتفاقی قرار است، بیفتد(به آنها بگویید که پدر یا مادرشان برای مدتی در بیمارستان خواهند بود و با کمک پزشک بهبود خواهند یافت).