دکترخدامان ریاست بیمارستان حضرت ولیعصر(عج)درپیامی میلاد با سعادت حضرت زینب (س)و روزپرستار راتبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج)فسا؛متن پیام دکترخدامان به شرح ذیل می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم
روز پرستار روز جلوه فداکاری عزیزانی است، که زندگی و سرمایه عمرشان را به  کار می گیرند تا بتوانند سلامت را برای بیماران و جامعه به ارمغان آورند.بزرگوارانی که زینب گونه آسایش را از کف می نهند تا آرامش ببخشند و تمام هستی خود را برای آرامش و آسایش دردمندان نثار می‌کنند. به یقین نامگذاری سالروز ولادت با سعادت حضرت زینب کبری (س)  به نام روز پرستار موقعیت مناسبی است برای قدردانی از زحمات شبانه روزی مدافعان سلامتی، که امروز به یکی از حلقه های مهم و موثر در زنجیره سلامت مبدّل گشته و مسئولیت پر ارزش خود در تامین سلامت جامعه را با انگیزه های الهی به انجام می رساند.
این سفیران سلامت در خط مقدم مبارزه با کرونا، سربازان خستگی‌ناپذیر ایثار به قیمت جان هستند که در میان هیاهوی شیوع ویروس کرونا و نگرانی مردم، تلاش خستگی‌ناپذیر آنها برای مداوای مبتلایان به این بیماری، جلوه‌های زیبایی از خودگذشتگی و عشق را به نمایش گذاشته و ما را به یاد رزمندگانی می اندازد که در سنگر جبهه و جنگ و عملیات شیمیایی ماسک خود را به همرزمشان می دادند و خود شیمیایی می شدند
اینجانب  ضمن تبریک میلاد پرافتخار بانوی نجابت حضرت زینب (س) و روز پرستار از زحمات یکایک کادر پرستاری ،منادیان انسانیت و ایثار، به خصوص همکاران سختکوش در بیمارستان حضرت ولیعصر (عج  ) تشکر نموده و امیدوارم در تحقق اهداف خطیر پرستاری که همانا سلامت همگانی و رضایت مردم است، همواره موفق و موید باشند و بی شک آحاد جامعه قدر شناس  همت و تلاش شبانه روزی این عزیزان خواهد بود.

دکتر امیررضا خدامان

ریاست بیمارستان حضرت ولیعصر(عج)