بیمارستان ولی عصر (عج) فسا

 hedere bimarestan 000597.jpg

آخرین اخبار

مشاهده کلیه اخبار

همگام بابسیج ملی تغذیه باشعار"تغذیه ،کرونا،واکسیناسیون" 15الی 30 دی ماه

به گزارش روابط عمومی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) ؛ با توجه به پوشش حداکثری واکسیناسیون در سراسر کشور و امکان بروز عوارض احتمالی ناشی از آن، آشنایی با راهکارهای تغذیه ای می تواند منجر به کاهش عوارض شود؛ اغلب عوارض ناشى از واکسن به طور معمول از ۱۲ساعت تا کمتر از ۷روز بعد از تزریق واکسن، به طور متغیر و خفیف در بعضی افراد ممکن است رخ دهد.

از جمله عوارض رایج پس از واکسیناسیون می توان به تب، ضعف، بیحالی، بدن درد و خستگی اشاره کرد.

نکات تغذیه ای در صورت ایجاد تب پس از واکسیناسیون کووید۱۹

۱. مایعات و غذاهای آبدار به میزان فراوان نوشیده شود.

۲. رژیم غذایی حاوی میوه (موز، آلو، زردآلو، طالبی، کیوی، پرتقال)، سبزی ها (اسفناج، جعفری)، حبوبات، نان و غلات سبوس دار، هویج، کدو حلوایی، گوجه فرنگی و سیب زمینی برای تامین پتاسیم ناشی از تعریق زیاد در تب توصیه می شود.

۳. مصرف منابع غذایی ویتامین های گروه B از جمله سبزی ها و میوه ها، شیر و لبنیات، گوشت، دل و جگر، زرده تخم مرغ، غلات سبوس دار، حبوبات و مغزها توصیه می شود.

نکات تغذیه ای در صورت مواجهه با بدن درد و خستگی پس از واکسیناسیون کووید۱۹

۱. مصرف منابع غنی از امگا ۳ مانند ماهی، گردو و تخمه آفتابگردان توصیه می شود.

۲. پیشنهاد می شود منابع غذایی منیزیم شامل سبزی های برگ سبز، تخمه کدو، غلات کامل و حبوبات، بادام زمینی، شکلات تلخ و کاکائو مصرف شود.

۳. مصرف ترکیبات حاوی کافئین مانند چای سیاه، چای سبز و قهوه، در حد دو فنجان در روز به رفع خستگی و دردهای منتشر بدن کمک می کند.

نکات تغذیه ای در صورت ضعف و بی حالی پس از واکسیناسیون کووید۱۹

۱. منابع غذایی حاوی B۱، B۶و B۱۲شامل غلات کامل، گوشت، تخم مرغ و شیر و لبنیات به افزایش انرژی و کاهش ضعف و بی حالی کمک می کند.

۲. شربت عسل با کنترل قند خون در افراد مبتلا به دیابت، به کنترل ضعف و بی حالی کمک می کند.

۳. افزودن دارچین، زنجبیل و سیاهدانه به غذا توصیه می شود.