به گزارش
روابط عمومی بیمارستان ؛مرکز جراحی قلب باز و فاز دوم ارتقاء هتلینگ بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) در هشمین روز از سی و ششمین سالگرد دهه فجر انقلاب اسلامی با حضور دکتر احمدی استاندار فارس ، دکتردوگانی نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی ، سمیع پور فرماندار ویژه ، حجت الاسلام والمسلمین دکترطهماسبی امام جمعه شهرستان، مسوولین ادارات شهرستان ، هیات رییسه و مدیران دانشگاه به بهره برداری رسمی رسید.

دکتر احمدی استاندار فارس  در حاشیه افتتاح پروژه های مذکور، ضمن اعلام رضایت از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی فسا و مسوولین شهرستان بیان  داشت : "شهرستان فسا با داشتن پزشکان متخصص مجرب و با انگیزه، پس از شیراز رتبه اول پزشکی را در فارس دارا می باشد و این سبب خدمت رسانی به مردم منطقه خواهد بود."

استاندار فارس بر ارتقای امکانات درمانی شهرستان فسا در جهت خدمت رسانی به مردم شرق فارس تاکید نمودند.

گفتنی است در مجموع به منظور راه اندازی مرکز جراحی قلب باز (مشتمل بر ایجاد و تجهیز اتاق عمل ویژه ،  ICU  جراحی قلب و  PICU   )و فاز دوم ارتقاء هتلینگ بالغ بر 32 میلیارد ریال هزینه شده است  .