به گزارش روابط عمومی بیمارستان؛ طی مراسمی با حضور مشاور و قائم مقام وزیر بهداشت در امور مشارکتهای اجتماعی مردم نهاد و خیریه های حوزه سلامت کشور ، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ، امام جمعه ، هیات رییسه دانشگاه ، روسای ادارات ، خیرین سلامت شهرستان و مدیران دانشگاه و بیمارستان ، مجتمع فرهنگی رفاهی همراه بیمار بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) که با مشارکت خیرین سلامت شهرستان احداث گردیده ، در سالروز ولادت حضرت زینب (س) به بهره برداری رسید.

دکتر علیرضا عسکری ریاست دانشگاه علوم پزشکی فسا در آیین افتتاح این مجتمع فرهنگی - رفاهی گفت:امیدواریم بتوانیم با حضور خیرین گامهای بلندتری در حوزه ارتقاء سلامت شهرستان برداریم.

دکترعسکری افزود : مجتمع فرهنگی و رفاهی همراه بیمار با مشارکت خیرین سلامت شهرستان فسا و با زیربنایی بالغ بر 570 متر مربع در دو طبقه در محوطه بیمارستان حضرت ولیعصر(عج)  احداث گردیده است.

وی ادامه داد: طبقه همکف با کاربری نمازخانه و طبقه اول (فوقانی) در جهت اقامت و خدمت رسانی به همراهان بیمار که از حومه شهر و یا از شهرستان های مجاور بمنظور مداوای بیمار خود به شهرستان فسا مراجعت نموده اند در نظر گرفته شده است و شامل دو واحد مجزای خواهران و برادران با امکانات اتاقهای خواب ، آشپزخانه ، یخچال ،حمام و سرویس بهداشتی می باشد.