به گزارش روابط عمومی بیمارستان ؛ در همایش تقدیر از مجریان برتر ارتقای سلامت مادر و نوزاد که با حضور وزیر بهداشت ، معاونین درمان و بهداشت، مشاور وزیر در امور مامایی، رئیس اداره مامایی و سایر مسئولین و كارشناسان حوزه سلامت در سالن همایش های رازی دانشگاه علوم پزشكی ایران برگزار شد، بیمارستان حضرت ولی عصر (عج) فسا جزء بیمارستانهای برتر در این زمینه معرفی شد و موفق به دریافت لوح تقدیر گردید .
با شروع طرح تحول سلامت و اجرایی شدن بسته ترویج زایمان طبیعی در بیمارستان و همکاری و تلاش مستمر کارکنان و پزشکان متخصص زنان و زایمان، شاخص سزارین در بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) فسا 10درصد کاهش یافت.
در حاشیه مراسم تقدیر از برترین های ارتقای سلامت مادر و نوزاد به منظور به اشتراك گذاری تجارب برتر ، نمایشگاهی با موضوعیت معرفی اقدامات انجام شده مرتبط با ترویج زایمان طبیعی توسط هر یك از دانشگاهها بر پا شد.
در پایان مراسم با اهداء لوح تقدیر از زحمات
دكتر محمد ضیایی معاون درمان دانشگاه و دکترمحمد شکوهیان ریاست بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) به دلیل استقرار برنامه ترویج زایمان طبیعی قدردانی گردید.
محورهای تعیین بیمارستان موفق در برنامه ترویج زایمان طبیعی ابلاغی وزارت بهداشت شامل: كاهش میزان سزارین مطابق با اهداف برنامه ، حفظ و ارتقای سلامت مادر و نوزاد، كاهش مداخلات زایمانی ، تكریم و رضایت مندی مادر باردار، بهینه سازی فضای فیزیكی ، حفظ حریم خصوصی مادر، توانمند سازی مادران ، توانمند سازی ارائه دهندگان خدمت ، فرهنگ سازی در زمینه ترویج زایمان طبیعی و ثبت دقیق زایمان ها (طبیعی و سزارین) در سامانه اطلاعات مادران و نوزادان بود.