به گزارش روابط عمومی بیمارستان ؛ دكترعلیرضا عسكری ریاست دانشگاه ، دکترحبیب اله ذاکری معاون توسعه ، منابع و مدیریت ، مهندس فیروزی مدیرفنی وسایرکارشناسان واحد منابع فیزیکی دانشگاه از پروژه  احداث بلوک زایمان بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) بازدید نمودند.

در این بازدید ریاست و معاون توسعه از نزدیک روند اجرایی پروژه  و هماهنگی پیشرفت فیزیکی با برنامه زمانبندی را ارزیابی نموده و چالشها و مشکلات فرا روی پروژه  مورد بررسی قرار گرفت  و راهکارهای لازم برای حل مشکلات ارائه گردید .

در ادامه ضمن ارائه راهکارهای لازم برای حل مشکلات و تاکید به پیمانکاران در خصوص اتمام کار در موعد مقرر، پیمانکاران نیز بر بکارگیری حداکثر توان خود در جهت انجام تعهدات خود تاکید نمودند.

لازم به ذکر است که پروژه احداث بلوک زایمان بیمارستان ولی عصر(عج) و بخش پست پارتوم ان با زیربنای 1300 متر مربع در ضلع جنوبی بیمارستان در حال ساخت می باشد .