پیامبر اکرم(ص) می فرمایند: کسی که یک شبانه روز از بیماری پرستاری کند، خداوند او را با ابراهیم خلیل (ع) محشور خواهد کرد و او همانند برق خیره کننده و درخشان ازصراط عبور می‏کند .. ]ثواب الأعمال، ص341 [

قدردانی و سپاس از انسانهایی که ایثارگرانه جان خود را به مخاطره می اندازند تا صحت و سلامتی را برای همنوعان خود به ارمغان آورند کاری بس دشوار و سخت است.

نامگذاری میلاد با سعادت حضرت زینب (س) به نام روز پرستار ، نشان از جایگاه ارزشمند پرستاران و تقارن فرخنده ای برای قدردانی از این قشر پرتلاش و فداکار است.

پرستاران فرشتگان نجاتی هستند که درد جسم را با روح بلندشان در سایه لطف الهی التیام می بخشند.

اینجانب بدینوسیله روز میلاد بانوی بزرگ اسلام، پرستار تمام نیکی ها ، مظهر صبر و شکیبایی و تجسم عینی علم و عفاف ، پرستار ارزش های مقدس عاشورا، حضرت زینب کبری علیها السلام و روز ارج نهادن به جایگاه والای دانش و بینش حرفه ای را به همه پرستاران و پیروان آن حضرت تبریک و تهنیت گفته و از شما که با تلاشی مقدس شعله وجود بیماران را حیاتی دوباره می بخشید، قدردانی می نمایم.

دکترعلیرضا عسکری

رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا