به گزارش روابط عمومی بیمارستان، صبح امروز چهارشنبه 19 اسفندماه 1394، در ادامه طرح تحول نظام سلامت، دکترقاضی زاده هاشمی وزیرمحترم بهداشت ، 16 تخت ICU و NICU را در بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) فسا، به صورت ویدئو کنفرانس وهمزمان با بهره برداری از 1714تخت مراقبت های ویژه در سراسرکشور، افتتاح نمودند.

گفتنی است دکتر عسکری ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی فسا، در ارتباط مستقیم تصویری با وزیر بهداشت در بیرجند، امروز را روز تجلی آیه شریفه " مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا " دانستند و ابراز داشتند: امروز به برکت نظام جمهوری اسلامی وتوجه دولت تدبیر وامید به بحث درمان، شاهد بهره برداری از 12 تخت ICUبزرگسال و4تخت NICU هستیم ومجموعا 16 تخت به ناوگان تخت های ویژه ما اضافه گردید که از زمان بهره برداری از این تخت ها، بیماران در این بخش ها جای داده ایم و به سبب استقرار دانشگاه در مسیر جاده ترانزیتی وارائه خدمات فوق تخصصی گوارشی و در زمینه نوزادان، حتی یک تخت هم خالی نمانده است .

ایشان در ادامه این ارتباط تصویری با استناد به آیه 24 سوره ابراهیم، به ایام فاطمیه اشاره نمودند و" شجره طیبه" را " حضرت رسول (ص) " و ریشه آن را حضرت فاطمه زهرا(س) خواندند .

HGTYHNJUU.jpg