به گزارش روابط عمومی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج)؛ دکتر سام زراعتیان نژاد دوانی  فوق تخصص جراحی قلب و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی فسا  گفت: در يك عمل جراحي كم نظيرکه دراتاق عمل بیمارستان حضرت ولی عصر فسا انجام شد بیمار 74ساله دارابی از مرگ حتمی نجات یافت.

دکتر سام زراعتیان نژاد دوانی  اظهارداشت: این بيمار که با تنگی متعدد عروق قلبی وسکته اخیر قلبی تحت عمل جراحی قلب قرار گرفت ، حین عمل جراحی به علت التهاب شدید بافت دچار پارگی شریان آئورت ،پارگی شریان پولمونر وجداشدن قلب از پایه خود شد.

وی ادامه داد: دراین عمل جراحی با استفاده از تکنیک سرد کردن کامل بیمار و با توقف کامل گردش خون مرسوم به TCA، دو شريان اصلي بيمار ترميم شده و دوباره قلب بيمار به عروق قطع شده پیوند زده شد و پيوند رگ هاي قلب يا عمل CABG نيز روي بيمار انجام گرفت.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی فسا افزود : تكنيك قطع گردش خون در داخل و خارج بدن يكي از پيشرفته ترين تكنيك هاي عمل قلب باز می باشد.

به گفته وی  به علت محدوديت زماني قطع گردش خون در بدن بيمار نيازمند به تسريع همكاري پرسنل اتاق عمل جهت كمك به جراح ميباشد،كه اين امرمهم با سرپرستي اقاي فرهاد خسروي مسؤول اتاق عمل قلب باز فراهم شد.

این  فوق تخصص جراحی قلب گفت : این بیمارپس از طي ٧٢ ساعت از دستگاه تنفسي جدا و با حال عمومي خوب از بيمارستان حضرت وليعصر(عج ) مرخص گردید .