tech

به گزارش روابط عمومی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) ؛ دکترسام زراعتیان نژاد دوانی فوق تخصص جراحی قلب و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی فسا بیان داشت  : بيمار٤٢ ساله تبعه افغانستان که به علت مشکل قلبی با هماهنگی انجام شده  از شهرستان جهرم  به فسا منتقل شده بود با تشخيص نارسايي شديد عروق قلب و با سابقه دردهاي قفسه صدري در بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) فسا مورد عمل جراحی قلب قرار گرفت.

سرپرست گروه جراحی قلب بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) گفت : عمل قلب بيمار شامل پيوند عروق قلب از پاي بيمار بر روي دستگاه قلبي و ريوي و پيوند رگ داخل قفسه صدري به شريان اصلي قلب يعني عمل سي اي بي جي بود که با موفقیت انجام پذیرفت.

دکترزراعتیان نژاد گفت : بيمار در حال حاضر پس از در آوردن لوله تنفسي با حال عمومی مساعد در حال سپري كردن دوره نقاهت در بیمارستان مي باشد.

لازم به ذکر است که بیمار مذکور بعلت عدم تمکن مالی و عدم برخورداری از تسهیلات سازمانهای بیمه گر از انجام عمل جراحی خودداری می نموده است و در هنگامی که شرایط بیمار وخیم می گردد با هماهنگی بعمل آمده فی مابین معاونین درمان دانشگاههای علوم پزشکی فسا و جهرم و دستور ریاست دانشگاه علوم پزشکی فسا در جهت صیانت از سلامت،  بدون لحاظ ملیت ، بویژه در شرایط حاد ،با فرانشیز رایگان تحت عمل جراحی قلب باز قرار گرفت.

گفتنی است در این عمل که با موفقیت در اتاق عمل جراحی قلب باز بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) فسا انجام گرفت تیمی مشتمل بر دکترسام زراعتیان نژاد دوانی جراح و سرپرست گروه ، آقای فرهاد خسروی مسؤول هماهنگی تیم اتاق عمل قلب  ، خانم آسوده مسؤول آی سی یو قلب حضور داشتند.