tech

به گزارش روابط عمومی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج)؛ دکترمریم بهمنیار فوق تخصص گوارش و کبد و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت : با عنایت و مساعدتهای ریاست دانشگاه علوم پزشکی فساو حوزه درمان ، بخش اندسکوپی و کولونوسکوپی اطفال در بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) راه اندازی گردید.

دکتربهمنیار با اشاره به اینکه از اول آبان ماه تاکنون  ، بیش از 10 مورد آندوسکوپی اطفال انجام شده است ، افزود : با راه اندازی این بخش پروسه تشخیص و درمان بیماران گوارش اطفال بطور کامل و حداقل هزینه ها در بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) انجام می شود و دیگر نیازی به مراجعه بیماران به خارج از شهرستان نمی باشد.

این فوق تخصص گوارش با تاکید بر اینکه اندوسکوپی اطفال در صورت نیاز از دوره نوزادی تا 18 سالگی انجام می گیرد ، گفت : شک بیماری زخم معده و دئودنوم ، شک به عفونت در مری و معده ، درد حاد شدید در ناحیه معده ، استفراغ خونی ، ملنا(مدفوع سیاه قیری) ، درد در هنگام بلع ، استفراغ مکرر ، خارج جسم خارجی و اقدامات درمانی خاص از جمله مواردی است که نیاز به انجام اندوسکوپی در اطفال می باشد.

وی خونریزی گوارشی ، اسهال مزمن ، شک به بیماری التهابی روده ، پولیپ روده و خارج کردن جسم خارجی را از موارد نیاز به انجام کولونوسکوپی برشمرد.

گفتنی است دسترسی آسان و درمان سریعتر و کاهش هزینه ها و صرفه جویی در وقت از مزایای مهم راه اندازی بخش اندوسکوپی و کولونوسکوپی در بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) فسا است.