به گزارش روابط عمومی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) فسا، طی حکمی از سوی دکترعلی اصغر خالقی ریاست دانشگاه علوم پزشکی فسا، دکترعبدالعلی پاکدامن  به عنوان  "سرپرست  مركز آموزشي درماني تخصصي و فوق تخصصي حضرت ولي عصر(عج) شهرستان فسا"  منصوب گردید.

متن این حکم به شرح ذیل می باشد

جناب آقاي دكتر عبدالعلي پاكدامن

متخصص محترم جراحي عمومي

با سلام و احترام:

نظر به تعهد، تخصص، پشتكار و بنيه علمي كه در شما مشهود است بدينوسيله جنابعالي را بعنوان "سرپرست مركز آموزشي درماني تخصصي و فوق تخصصي حضرت ولي عصر(عج) شهرستان فسا"  منصوب مي نمايم. اميدوارم كه با اتكا به خداوند منان و ذيل توجهات حضرت بقيه الاعظم ارواحنا فدا و تعامل سازنده با معاونين محترم دانشگاه، بويژه معاونت محترم درمان و بهره گيري از كل ظرفيت هاي مجموعه دانشگاه بخصوص توانمنديهاي اعضاي محترم هيات علمي و جميع متخصصين عزيز و آحاد پرسنل شريف در راستاي ارائه خدمت و بخصوص اهداف زير موفق باشيد.

1- صيانت و اجراي صحيح طرح تحول نظامت سلامت

2- ارتقاء تكريم و افزايش رضايتمندي مردم شريف بخصوص تسهيل بيشتر درارائه خدمت

3- افزايش ارتقاء هرچه بيشتر خدمات جهت جلوگيري از سردرگمي در مهاجرت مردم به مركز استان

4- اهتمام جدي و تلاش مضاعف جهت كاهش هزينه ها