hedere bimarestan 1196 copy.jpg

درپیامی رییس بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) ، سالروز بزرگداشت خواجه نصرالدین طوسی و روزمهندس راتبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج)فسا؛ متن پیام دکتر امیرانصاری به شرح ذیل می باشد:

باسمه تعالی

تاریخ پرافتخار ایران اسلامی مفتخر به داشتن دانشمندان ومهندسان فرهیخته ای است که پایه گذار تمدن این مرز و بوم بوده اند.پنجم اسفند ماه سالروز تولد دانشمند ومهندس ایرانی ، خواجه نصرالدین طوسی و روزمهندسی ، به راستی روز تجلیل از استعداد ،خرد ،توان واراده منحصر به فرد ایران وایرانی ، روز پاسداشت خلاقیت ، ابتکار ، نواوری وابداع درعرصه اندیشه وعمل و روز گرامیداشت پیشگامان پیشرفت وسازندگی در کشوراست .

فرصت رامغتنم شمرده ،ضمن تقدیرو تشکر از زحمات تلاش گران عرصه مهندسی درعلوم پزشکی کشور ، این روز پرافتخار رابه همه مهندسان متعهدایران اسلامی به ویژه خانواده بزرگ نظام مهندسی ، تبریک گفته وتوفیقات روز افزون شما بازوان پرتوان توسعه وپیشرفت اهداف نظام سلامت کشور را ازدرگاه خداوند متعال خواستارم .

دکتر امیرانصاری

رییس بیمارستان حضرت ولیعصر(عج)