انجام عملیات سمپاشی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج)فسا
کارشناس بهداشت محیط بیمارستان خانم مهندس آسیه رضایی در مصاحبه با واحد روابط عمومی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) فسا در خصوص سمپاشی و مبارزه با حشرات موذی گفت: کنترل و مبارزه با حشرات و جوندگان و جانوران موذی در این بیمارستان با استفاده از روش های تلفیقی شیمیایی و غیر شیمیایی با بالاترین استاندارد لازم و بدون خطر برای بیماران انجام گرفته است. به دلیل حساسیت بالا و وجود بیماران در بخش های مختلف، عملیات سمپاشی نیازمند نظارت کامل و استفاده از استاندارترین روش ممکن جهت رفع آلودگی محیط می باشد.
در این خصوص چندین مرحله بازرسی و بررسی جامع توسط اینجانب به همراه کارشناس شرکت طرف قرارداد سمپاشی انجام گرفت و با توجه به نوع حشرات، مقدار آلودگی و حساسیت محیط آلوده، سمپاشی و طعمه گذاری در دو مرحله توسط شرکت معتبر معرفی شده از سوی معاونت توسعه دانشگاه علوم پزشکی انجام گردید.
وی افزود: در حال حاضر مرحله دوم سمپاشی به مدت یک هفته به طول انجامیده، که کلیه بخش ها، واحدها، محیط پیرامون بیمارستان، نقلیه، پانسیون پزشکان و .... بطور کامل سمپاشی گردید و پس از اتمام سمپاشی پیش بینی می شود که آلودگی به کمترین میزان ممکن برسد.
اکثر آفات و جوندگان نظیر موش، سوسک، مگس، مورچه و سایر حشرات و جوندگان جهت تهیه منابع غذایی و دمای مطلوب جهت رشد به محیط های آلوده هجوم می برند، لذا حفظ بهداشت محیط و رعایت اصول بهسازی محیط به عنوان مثال بستن درز و شکاف ها، پوشاندن آبشی و.... جهت جلوگیری از ورود حشرات و جانوران موذی بسیار مهم تر از بحث ریشه کنی و نابودی آن می باشد.
سلامت بیماران نیازمند داشتن محیطی عاری از آلودگی و آفات می باشد.
خدمات انجام گرفته در سمپاشی های اخیر:
-سمپاشی علیه کلیه حشرات در فضای داخلی بیمارستان شامل سوسک، ساس، پشه، مگس و ...
-سمپاشی علیه کلیه حشرات در فضای بیرونی ساختمان های موجود در محوطه بیمارستان شامل عقرب، رتیل و ...
-طعمه گذاری علیه حشرات
رضایی در خاتمه افزود: در بررسی های انجام گرفته پس از انجام سمپاشی مشخص گردید آلودگی به نسبت دوره های قبلی بسیار کمتر بوده و این نشان دهنده میزان تاثیر سمپاشی دوره اول می باشد، امید است این سمپاشی ها به صورت فصلی جهت کنترل آفات انجام گیرد.