پایان 11 سال چشم انتظاری زوج نابارور فسایی
نخستین زوج فسائی که پس از 11 سال ناباروری، در مرکز درمان ناباروری به همت دکتر کشاورزی به کمک روش IVF صاحب فرزند شدند.
دکتر آمنه کشاورزی، متخصص زنان و فلوشیپ ناباروری و آی وی اف و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی فسا در گفتگو با خبرنگار واحد روابط عمومی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) فسا گفت: بامداد هجدهم خرداد ماه سال جاری، نخستین زوج نابارور فسایی تحت معالجه و درمان مستقیم بنده، به روش" IVF " صاحب نوزاد پسر شدند.
وی ادامه داد: این زوج فسایی که در شهریور ماه سال گذشته به مرکز ناباروری بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) مراجعه و روش های کمک باروری خود را شروع نموده بودند؛ پس از 11 سال چشم انتظاری، پدر و مادر شدند.
این متخصص زنان ضمن تشکر از سرکار خانم دکتر مژده زارعی که عمل سزارین را در اتاق عمل بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) فسا بر عهده داشتتند، حال عمومی مادر 37 ساله نوزاد که بعد از اولین انتقال جنین باردار شد و "رضا " که در بدو تولد 2 کیلو و 600 گرم وزن داشت را خوب ارزیابی نمود.
دکتر کشاورزی افزود: در روش های کمک باروری، لقاح تخمک و اسپرم خارج از رحم و در آزمایشگاه توسط متخصصین انجام می شود و تخمک بارور مجددا به بدن مادر منتقل می شود. یکی از شناخته شده ترین این روش ها، "لقاح خارج از رحم" یا همان "آی وی اف" می باشد.
این عضو هیات علمی دانشگاه در پایان گفت: بطور متوسط تنها 10 درصد هزینه های درمانی آی وی اف و انتقال جنین، از کل هزینه های درمان توسط بیمار پرداخت می شود و مرکز ناباروری فسا، همسو با منویات رهبری و سیاست های نظام در راستای جوانی جمعیت و حمایت از خانواده ، آماده ارائه خدمت به همه زوج های نابارور با استفاده از آخرین روش ها و تکنیک های علمی درمان ناباروری می باشد.