کارگاه آموزشی ترویج تغذیه باشیرمادر دربیمارستان حضرت ولیعصر(عج)برگزارشد
کارگاه آموزشی تغذیه با شیرمادر با هدف تاکید براهمیت تغذیه نوزاد با شیرمادر وآشنایی بهترپرسنل با اصول صحیح تغذیه نوزادسالم ونارس باحضور اساتیدی ازشیراز دربیمارستان حضرت ولیعصر(عج)برگزارگردید.
گرامیداشت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی دربیمارستان حضرت ولیعصر(عج)
به مناسبت ۲۷ اردیبهشت ماه روزجهانی ارتباطات و روابط عمومی دربیمارستان حضرت ولیعصر (عج) گرامی داشته شد .
برپایی ایستگاه سلامت بمناسبت روزجهانی فشارخون دربیمارستان حضرت ولیعصر(عج)
واحد آموزش سلامت بیمارستان بمناسبت روزرجهانی فشارخون ،با برپایی ایستگاه سلامت در ورودی بخشهای درمانی فشارخون پرسنل ومراجعین را اندازه گیری و توصیه های لازم ارائه شد.
در راستای برگزاری هفته سلامت کنفراس آموزشی مهارت ارتباط موثردربیمارستان حضرت ولیعصر(عج)برگزارشد
کنفراس آموزشی مهارت ارتباط موثر با نگاهی به مهارت ارتباط جراتمندانه با تدریس خانم سیده مریم دهقانی کارشناس سلامت روان معاونت فرهنگی ودانشجویی برای کلیه پرسنل دربیمارستان حضرت ولیعصر(عج)برگزارگردید.
برگزاری کارگاه آموزشی احیاء پایه دربیمارستان حضرت ولیعصر(عج)
در راستای افزایش مهارت پرسنل کلینیک زنده یاد دستغیب یاسایی کنفراس اموزشی احیاء پایه با تدریس خانم رزیتا بخشی زاده سوپروایزر آموزشی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج)درسالن اسکرین لب برگزارگردید.
انجام12هزارعمل جراحی دربیمارستان حضرت ولیعصر(عج)فسادرسال گذشته
ریاست بیمارستان حضرت ولیعصر(عج)گفت:درراستای خدمات رسانی به کلیه مراجعه کنندگان درسال 1400دراین مرکز درمانی 12040عمل جراحی صورت گرفته است.
رهنمودهای غذایی ایران/بخش ۲
رهنمودهای غذایی ایران با هدف اصلاح الگوی مصرف و کاهش عوامل خطر تغذیه ای بیماری های غیر واگیر تدوین شده است. در این مطلب آموزشی و در ادامه بخش نخست، به سایر پیام های کلیدی در مورد مصرف لبنیات، روغن و انواع گوشت می پردازیم.
برگزاری جلسه توجیهی سرپرستاران بامدیرخدمات پرستاری ومامایی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج)
مدیرخدمات پرستاری ومامایی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) توجه به سنجه های اعتباربخشی را عاملی درکاهش خطاهای بخشهای بستری دانست.
هفته ملی سلامت گرامی باد؛
رهنمودهای غذایی ایران/بخش یک
هر کشوری بر اساس الگوی غذایی مردم و مشکلات تغذیه ای شایع، از رهنمودهای غذایی خود (food Based Dietary Guildline FBDG) که حاوی پیام های کلیدی برای آموزش همگانی تغذیه و اطلاح الگوی مصرف غذایی است، استفاده می کند. رهنمودهای غذایی ایران شامل پیام های کلیدی است که با هدف اصلاح الگوی مصرف و کاهش عوامل خطر تغذیه ای بیماری های غیر واگیر تدوین شده است. در ادامه با این رهنمودها آشنا می شویم:
بازدید معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی از روند راه ندازی بخش آی سی یوداخلی
دکترمهدی رضاییان معاون درمان دانشگاه بهمراه ریاست وتیم مدیریتی بیمارستان از روند تجهیز بخش آی سی یو داخلی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج)درمحل اتفاقات قدیم بازدید کردند.