کارگاه آموزشی ترویج تغذیه باشیرمادر دربیمارستان حضرت ولیعصر(عج)برگزارشد

کارگاه آموزشی ترویج تغذیه باشیرمادر دربیمارستان حضرت ولیعصر(عج)برگزارشد

کارگاه آموزشی تغذیه با شیرمادر با هدف تاکید براهمیت تغذیه نوزاد با شیرمادر وآشنایی بهترپرسنل با اصول صحیح تغذیه نوزادسالم ونارس باحضور اساتیدی ازشیراز دربیمارستان حضرت ولیعصر(عج)برگزارگردید.

در راستای برگزاری هفته سلامت کنفراس آموزشی مهارت ارتباط موثردربیمارستان حضرت ولیعصر(عج)برگزارشد

در راستای برگزاری هفته سلامت کنفراس آموزشی مهارت ارتباط موثردربیمارستان حضرت ولیعصر(عج)برگزارشد

کنفراس آموزشی مهارت ارتباط موثر با نگاهی به مهارت ارتباط جراتمندانه با تدریس خانم سیده مریم دهقانی کارشناس سلامت روان معاونت فرهنگی ودانشجویی برای کلیه پرسنل دربیمارستان حضرت ولیعصر(عج)برگزارگردید.

رهنمودهای غذایی ایران/بخش ۲

رهنمودهای غذایی ایران/بخش ۲

رهنمودهای غذایی ایران با هدف اصلاح الگوی مصرف و کاهش عوامل خطر تغذیه ای بیماری های غیر واگیر تدوین شده است. در این مطلب آموزشی و در ادامه بخش نخست، به سایر پیام های کلیدی در مورد مصرف لبنیات، روغن و انواع گوشت می پردازیم.

رهنمودهای غذایی ایران/بخش یک
هفته ملی سلامت گرامی باد؛

رهنمودهای غذایی ایران/بخش یک

هر کشوری بر اساس الگوی غذایی مردم و مشکلات تغذیه ای شایع، از رهنمودهای غذایی خود (food Based Dietary Guildline FBDG) که حاوی پیام های کلیدی برای آموزش همگانی تغذیه و اطلاح الگوی مصرف غذایی است، استفاده می کند. رهنمودهای غذایی ایران شامل پیام های کلیدی است که با هدف اصلاح الگوی مصرف و کاهش عوامل خطر تغذیه ای بیماری های غیر واگیر تدوین شده است. در ادامه با این رهنمودها آشنا می شویم:

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: