فعالیت بدنی و نقش آن در سلامت بانوان

امروزه ورزش در جامعه به یک امر مهم تبدیل شده و این اهمیت برای بانوان قابل انکار نیست. چرا که بانوان، رکن اصلی جامعه و خانواده به شمار می آیند و خانواده ای سالم است که مادر آن سالم باشد، فعالیت بدنی در ارتباطات خانوادگی و افزایش توانایی افراد برای فعالیت های گوناگون زندگی اجتماعی سهم بسزایی دارد.

روزه داری در دوران شیردهی

تغذیه انحصاری با شیر مادر بهترین الگوی غذایی مناسب برای رشد شیرخواران است. با توجه به اهمیت شیر مادر برای شیرخواران به ویژه در طول ۶ماه نخست زندگی و این نکته که یکی از دغدغه های مادران شیرده در ماه رمضان تأثیر روزه داری بر مقدار شیر است، مادرانی که کودکان شیرخوار داشته و در این ماه روزه می گیرند، همواره با نگرانی هایی روبه رو هستند.

راه اندازی آزمایشگاه ژنتیک وتشخیص مولکولی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج)

جهت خدمت رسانی هرچه بهتر به شهروندان عزیز، تسریع درجوابدهی ،تشخیص هرچه سریع ترتوسط پزشکان محترم وکاهش هزینه های تشخیص ودرمان برای همشریان گرامی ،تست های تشخیص ژنتیکی ،بیماریهای عفونی، سرطان، ناباروری،بیماریهای انعقادی و ترومبوفیلی در آزمایشگاه ژنتیک و تشخیص مولکولی بیمارستان حضرت ولی عصر(عج)با تعرفه دولتی انجام می گیرد.

سرپرست مرکز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی حضرت ولی عصر(عج) منصوب شد

دکترمحمدکاظم وکیل سرپرست دانشگاه علوم پزشکی فسا در حکمی دکترآذر بهادرمنش متخصص طب اورژانس را به سمت سرپرست مرکز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی حضرت ولی عصر(عج) منصوب کرد و از خدمات دکتر خدامان در مدت تصدی این مسوولیت قدردانی نمود.