• 1402/04/25 - 07:30
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اطلاعیه شماره 10 آزمون استخدامی دانشگاه علوم پزشکی فسا ویژه پذیرفته شدگان نهایی/فرم اطلاعات فردی و مدارک لازم جهت هسته گزینش

با توجه به اعلام نتایج آزمون استخدامی 7 اردیبهشت ماه1402 دانشگاه علوم پزشکی فسا، پذیرفته شدگان گرامی نسبت به تکمیل فرم اطلاعات فردی و تحویل مدارک مورد نیاز حداکثر تا روز دوشنبه26 تیرماه 1402 به مدیریت منابع انسانی دانشگاه اقدام نمایند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج)؛ فرم اطلاعات فردی، راهنمای تکمیل فرم و نمونه تکمیل شده فرم را در بخش پیوست دریافت نموده و تاکید می گردد حداکثر تا 26 تیرماه فرم تکمیل شده اطلاعات فردی و مدارک مورد نیاز را به مدیریت منابع انسانی دانشگاه تحویل نمایید.

مدارک مورد نیاز:

1. -    تکمیل فرم اطلاعات فردی گزینش( در یک برگ 4پشت رو ) توسط داوطلب * طبق راهنما
  2. -    سه قطعه عکس 4*3 (عکس ها می بایست به فرم اطلاعات فردی و کپی آن، الصاق گردد)
  3. -    کپی شناسنامه تمام صفحات
  4. -    کپی کارت ملی
  5. -    کپی مدرک تحصیلی و یا پایان طرح
  6. -    کپی کارت پایان خدمت
  7. -    مدارک علمی، فرهنگی، بسیج و... * تذکر: از تحویل لوح تقدیر و مدارک دوره های آموزشی خودداری فرمایید.
  8. -    در صورت تحصیل یا اشتغال در خارج از کشور می بایست فرم مربوطه را دریافت و تکمیل نمایید.

تذکر بسیار مهم:

*قبل از تحویل مدارک می بایست یک قطعه عکس به فرم اطلاعات فردی تکمیل شده الصاق نموده و سپس دو کپی به صورت پشت و رو از آن فرم تهیه و به هر کپی یک قطعه عکس الصاق نمایید و به همراه فرم اصلی و مدارک مشخص شده تحویل گردد.

*تمامی کپی مدارک می بایست در قالب برگ 4Aباشد. مهم

• گروه خبری : گروه های محتوا,اخبار,اطلاعیه,اخبار تصویری