• 1401/08/10 - 11:56

بازدید معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی فسا از بخش های مختلف در بیمارستان حضرت ولیعصر(عج)

دکتر پژمان باقری معاونت فرهنگی و دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی به همراه تیم همراه و تیم مدیریتی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) از بخش های مختلف بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) فسا؛ دکتر پژمان باقری و جمعی از مدیران به همراه تیم مدیریتی بیمارستان حضرت ولیعصر (عج)  ضمن بازدید از بخش های مختلف بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) فسا روند خدمات رسانی به بیماران را  مورد ارزیابی قرار دادند.همچنین در این بازدید نقاط قوت و ضعف این واحد ها مطرح شد و بر ارتقاء کیفیت خدمات رسانی تاکیید شد . همچنین در این بازدید فرایند اجرای بخشنامه رعایت طرح انطباق درارائه خدمات درمانی در بیمارستان را مورد ارزیابی  قرار دادند .

• گروه خبری : گروه های محتوا,اخبار
علی رحیمی