• 1402/04/04 - 06:07

برگزاری آزمون صلاحیت بالینی دانشجویان رشته پزشکی

دانشجویان رشته پزشکی ورودی95 با حضور در مرکز مهارت های بالینی، آموخته های خود در طول ۷ سال دوره پزشکی عمومی را به صورت عملی در پانزده ایستگاه به اساتید ارایه کردند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج)فسا؛ دکتر عبدالحکیم الکامل رئیس دانشکده پزشکی در گفتگو با خبرنگار این واحد گفت: آزمون از پانزده ایستگاه تشکیل گردیده بود که سه ایستگاه آن به استراحت آزمون دهندگان تعلق داشت و در چهار ایستگاه که مدت حضور هر گروه ۷۵ دقیقه در نظر گرفته شده بود، با حضور 45 دانشجو روز پنچشنبه یکم تیرماه 1402 اجرا گردید.

دکتر الکامل گفت: ارزیابی دانشجویان پس از اتمام دوره کارورزی، هدف اصلی این آزمون است و توانایی‌هایی بالینی دانشجویان و دانش‌آموختگان رشته پزشکی عمومی در این آزمون مورد بررسی قرار می‌گیرد.

رئیس دانشکده پزشکی از همکاری پزشکان، اساتید، همکاران و کارشناسان حوزه آموزش در برگزاری این آزمون، تقدیر و تشکر نمود.

• گروه خبری : گروه های محتوا,اخبار,اطلاعیه
علی دیناروند