• 1402/02/31 - 13:34

برگزاری کمیته آموزش کارکنان بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) فسا

به گزارش روابط عمومی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج)فسا؛ در روز یکشنبه مورخ 31 اردیبهشت کمیته آموزش کارکنان به ریاست مدیر داخلی بیمارستان و با حضور اعضای کمیته برگزار گردید.

بخشی زاده دبیر کمیته آموزش کارکنان بیمارستان در این خصوص گفت: در راستای منویات رهبری معظم انقلاب و سیاست های کلی نظام و همسو با مطالبات و برنامه های وزارت متبوع مبنی بر حمایت از خانواده و جوانی جمعیت؛ کمیته اخیر با موضوع دستیابی به راهکارهای کاهش مرگ و میر مادر و نوزاد برگزار گردید.

وی گفت: در این جلسه چالشهای مرتبط با توانمند سازی کارکنان بررسی و بر ضرورت به روز رسانی دانش کارکنان تاکید گردید و مقرر شد کارگاههای تخصصی و عملی با بهره گیری از اساتید و متخصصین و هیاتهای علمی دانشگاه طی چند دوره متوالی برای کارکنان بخشهای درگیر با موضوع برگزار شود.

گفتنی است بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) فسا، همواره سعی بر کاهش مرگ و میر مادران و نوزادان را داشته و از بیمارستانهای پیشگام در این حوزه به شمار می رود.