• 1402/03/01 - 13:51
بزرگداشت روز ملی اهدای عضو در بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) فسا

تجلیل از خانواده هایی که در سال 1401 اعضای عزیزان خود را اهدا نمودند

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: کسب رتبه سوم کشوری شهرستان فسا در سال 1401 در اهدای عضو.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) فسا؛ همزمان با 31 اردیبهشت ماه (روز ملی اهدای عضو) مراسم باشکوه بزرگداشت این روز، با حضور خانواده های ایثارگری که در سال 1401 با عمل خداپسندانه خود مبنی بر رضایت به اهدای اعضای عزیزان خود که دچار مرگ مغزی شده بودندبرگزار گردید.

در این مراسم که معاون و مدیران ارشد معاونت درمان دانشگاه، ریاست و مدیران بیمارستان نیز حضور داشتند از این خانواده ها با پاس ایثار و از خود گذشتگی با اهدای لوح تقدیر و هدیه تجلیل بعمل آمد.

شایان ذکر است دکتر پزشکی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی فسا در این مراسم، طی سخنانی گفت: هم اکنون حدود بیست و پنج هزار نفر در صف انتظار پیوند اعضا در کل کشور می باشند که با اطلاع رسانی، حذف خرافات شایع بین مردم و فرهنگ سازی می توان به کاهش این متقاضیان پیوند عضو کمک نمود و به این افراد زندگی دوباره بخشید.

این مراسم معنوی با تقدیر از تلاشهای کادر درمان ( اعم از: پرستاران بخشهای ICU جراحی، کارشناسان بیهوشی و اتاق عمل، کارشناسان فوریت های پزشکی اورژانس 115 ) که در فرآیند انجام اهدای عضو در این بیمارستان نقش بسزایی داشتند خاتمه یافت.