• 1403/02/09 - 10:07

تجمع دانشگاهیان

تجمع دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی فسا در حمایت از دانشجویان آزادی خواه حامی فلسطین در جهان

دانشگاهیان دانشگاه‌ علوم پزشکی فسا و کادر درمان و مدافعان سلامت شهرستان، در حمایت از خیزش دانشجویان و اساتید بیدار دانشگاه‌های آمریکا و اروپا در محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و همچنین اقدام پلیس آمریکا در ضرب و شتم دانشجویان و اساتید، به حمایت خود را از این اعتراضات اعلام می کنند.

امروز یکشنبه مورخ 1403/02/09، مدافعان سلامت و کارکنان بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) فسا، تجمعی را در حمایت از خیزش سراسری دانشگاه‌های آمریکا علیه جنایات رژیم صهیونیستی برگزار می‌کنند.این تجمع در ساعت 11 در کنار قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه برگزار خواهد شد.
دانشگاهیان علوم پزشکی فسا با این اقدام، همبستگی خود را با دانشجویان و اساتید آمریکایی که اخیراً در اعتراض به جنایات اسرائیل تجمع کرده‌اند، نشان می‌دهند.

هجوم پلیس آمریکا به دانشگاه بی‌سابقه است/ فروپاشی شعارهای دروغین آزادی‌ خواهی آمریکا