• 1402/02/06 - 12:46
اولین ایثار ماندگار 1402

جوان 28 ساله فسایی زندگی بخش بیماران نیازمند در انتظار پیوند شد

اولین ایثار ماندگار سال 1402 با بزرگواری خانواده جوان فسایی، زندگی بخش بیماران نیازمند پیوند اعضا شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج)فسا؛ مسوول هماهنگی اهداء عضو دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: شادروان دانیال تقوی ساکن شهر فسا که به دلیل تصادف دچار خونریزی مغزی و سپس مرگ مغزی شده بود، با ایثار خانواده اش، زندگی بخش بیماران نیازمند پیوند شد.

راضیه آسوده افزود: با ایثار این خانواده فداکار و با همکاری بخش پیوند دانشگاه علوم پزشکی شیراز، این جوان 28 ساله پس از تایید مرگ مغزی، تحت عمل جراحی و جداسازی عضو قرار گرفت و کبد و دو کلیه ایشان برای پیوند و نجات بیماران نیازمند به بیمارستان بوعلی سینای شیراز ارسال شد .

وی با عرض تسلیت به خانواده مرحوم تقوی و قدردانی از ایثار ماندگارشان گفت: این اقدام انسانی و خداپسندانه، اولین اهدای عضو در بیمارستان فوق تخصصی حضرت ولیعصر(عج) فسا در سال جاری می باشد.

خاطرنشان می گردد: طبق اعلام وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی فسا موفق به کسب رتبه سوم اهداء عضو در کشور در سال 1401 گردید که این مهم نشان از بزرگواری مردم فسا در ارایه هر گونه کمک به همنوع دارد.