• 1402/12/28 - 09:52
با حکم رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا؛

دکتر فرح وشی به سمت سرپرست معاونت درمان دانشگاه منصوب شد/قدردانی از زحمات دکتر بابک پزشکی

دکتر مهدی رضاییان رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا در حکمی دکتر پیمان فرح وشی عضو هیات علمی و فوق تخصص نفرولوژی را بعنوان سرپرست معاونت درمان دانشگاه منصوب کرد و از خدمات و زحمات دکتر بابک پزشکی تشکر و قدردانی نمود.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) فسا؛ متن این ابلاغ به شرح ذیل است:

جناب آقای دکتر پیمان فرح وشی
عضو محترم هیات علمی

نظر به تعهد، تخصص و سوابق ارزشمند علمی جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان "سرپرست معاونت درمان" منصوب می‌شوید تا با استعانت از خداوند متعال، منویات حکیمانه مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و رعایت موازین شرعی و قانونی،  اهداف دولت مردمی و عدالت محور،  فرصت خدمتگذاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی را مغتنم شمرده و از این فرصت در جهت خدمت به مردم شریف و ولایتمدار شهرستان فسا، تمام تلاش و اهتمام خود را بکار بندید .

انتظار می رود در راستای تحقق برنامه ها و اهداف دانشگاه با بهره گیری از ابزارهای نوین مدیریتی، جلب مشارکت کلیه مدیران و کارکنان خدوم در جهت ارتقاء مستمر خدمات درمانی و دستیابی به اهداف تحول نظام سلامت و موارد ذیل مورد انتظار اینجانب اقدام شایسته بعمل آورید .

1. -      برنامه ریزی جامع متناسب با سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری (مدظله العالی)
  2. -      تقویت نقش حاکمیتی و دسترسی عادلانه مردم به خدمات درمانی از طریق بازنگری و استقرار نظام سطح بندی خدمات درمانی با اولویت مناطق کم برخوردار
  3. -      ارتقای کیفی خدمات تشخیصی و درمانی در بیمارستان های تابعه از طریق اجرای نسل نوین استانداردهای اعتبار بخشی با تاکید بر ایمنی بیمار
  4. -      توسعه نظارت مستمر بر موسسات پزشکی و تبیین جایگاه بخش خصوصی در ارایه خدمات تشخیصی و درمانی
  5. -      تکریم ارباب رجوع با پاسخگویی شایسته و مستمر به مردم در واحد های تابعه
  6. -      رشد کیفی و کمی خدمات اورژانس بیمارستانی، مدیریت بحران و کمیته پدافند غیر عامل
  7. -      تلاش برای کنترل هزینه های غیرضرور و اجرای راهنماهای بالینی
  8. -      بهبود اقتصاد بیمارستانی  باتوجه خاص به ارتقاء کرامت و افزایش بهره وری نیروی انسانی و سرمایه های فیزیکی و استقرار نظام راهبردی و هوشمند خرید خدمات
  9. -      تقویت و ارتقای خدمات تشخیصی و درمانی در راستای ترویج زایمان طبیعی
  10. -  تکریم بیماران و تلاش برای افزایش رضایتمندی ایشان و کاهش سهم هزینه های مستقیم مردم از طریق همکاری با سازمان های بیمه گر و سایر دستگاههای مسئول
  11. -  مدیریت  و برنامه ریزی جامع در درمان بیماریها با اولویت بیماریهای غیرواگیر و کنترل بیماری کرونا
  12. -  حمایت از درمان بیماران صعب العلاج و پیوند اعضاء

در پایان از خدمات ارزشمند و خالصانه جناب آقای دکتر بابک پزشکی در مدت تصدی معاونت درمان دانشگاه صمیمانه تشکر و قدردانی می نمایم .