راهکارهایی برای مقابله با تشنگی در هنگام روزه داری
یک دکتر متخصص علوم تغذیه مطرح کرد: مصرف میوه ها به عنوان میان وعده، در فاصله بین وعده افطار و سحری برای تامین مقداری از آب بدن توصیه می شود.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج)؛اغلب روزه داران، مهمترین مشکل خود را به ویژه به هنگام تقارن ماه مبارک رمضان با ماه های گرمتر سال، تشنگی به ویژه در ساعات اولیه روز اعلام می کنند.
در ادامه با راهکارهای تغذیه ای ساده برای کنترل تشنگی در این ماه آشنا شویم:
- به طور کلی مصرف انواع میوه ها و سبزی ها به کنترل حس تشنگی کمک می کند.
- توصیه می شود همزمان با مصرف وعده سحری، از مصرف انواع سالاد و سبزی غافل نباشیم.
- مصرف میوه ها به عنوان میان وعده، در فاصله بین وعده افطار و سحری برای تامین مقداری از آب بدن توصیه می شود.
- از سوی دیگر، محدود کردن مصرف نمک و غذاهای شور در دو وعده سحر و افطار در کنترل حس تشنگی بسیار حائز اهمیت است.
- توصیه می شود به نمک اضافه شده به غذا به هنگام طبخ اکتفا کرده و نمکدان را از سفره برداریم؛ چرا که مازاد نمک مصرفی برای دفع، نیازمند دفع آب از بدن است.
- مصرف کباب ها یا اقلام غذایی حاوی پروتئین بالا را در وعده سحری محدود کنیم تا در ساعات اولیه روز، از احساس تشنگی شدید در امان بمانیم.