• 1402/10/16 - 07:34

شورای فرهنگی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) فسا تشکیل جلسه داد.

معاون دانشجویی و فرهنگی و مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی فسا، مهمانان ویژه شورای فرهنگی بیمارستان

به گزارش واحد روابط عمومی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) فسا؛ جلسه دی ماه شورای فرهنگی بیمارستان با حضور اعضا در محل اتاق ریاست برگزار گردید.

مجتبی خالقی، معاون فرهنگی بیمارستان در گفتگو با خبرنگار ما گفت: دکتر مجید نقدی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و دکتر محدثه معتمد، مدیر فرهنگی دانشگاه به عنوان مهمان در این جلسه حضور یافتند.

وی افزود: در آغاز جلسه، گزارشی از اهم فعالیت های معاونت فرهنگی مرکز در سه ماهه پاییز ارائه گردید که مهمترین عناوین این فعالیت ها به قرار زیر می باشد:

1 ) برگزاری جلسات شورای فرهنگی، کمیته اخلاق پزشکی و انطباق بصورت ماهانه در بیمارستان.

2 ) نماز و مناسبت های مذهبی.

3 ) حضور در نماز جمعه.

4 ) گرامیداشت مناسبت های ملی( روز پرستار، روز هوشبری، رادیولوژی و ... )

5 ) برنامه هفتگی سه شنبه های مهدوی.

6 ) ویژه برنامه های بزرگداشت دهه قرآن و عترت در بیمارستان.

7 ) ویژه برنامه های حمایت از خانواده و جوانی جمعیت.

8 ) مسابقات و جشنواره های فرهنگی، هنری و ورزشی.

9 ) ترویج فرهنگ اهدای عضو، اهدای خون و ...

10 ) حمایت از مردم بی دفاع غزه.

11 ) تولیدات چند رسانه ای.

12 ) فعالیت در فضای مجازی.

سپس دکتر نقدی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، ضمن تقدیر از اهتمام معاونت فرهنگی بیمارستان در انجام فعالیت های مختلف فرهنگی، پیشنهاد ارائه گزارش برنامه های مذکور را در شورای فرهنگی دانشگاه دادند تا با آشنایی و آگاهی مدیران ارشد دانشگاه از روند فعالیت ها و تنوع برنامه های اجرائی، مساعدت، همایت و همراهی بیش از پیش، در این خصوص جلب گردد.

دکتر نقدی در پایان صحبت ها، توضیحات کاملی را از نحوه برخورد با موارد عدم رعایت پوشش و رفتار حرفه ای و روند فرآیندهای قانونی مترتب به آن ارائه نمودند.

در ادامه هریک از اعضای شورا، به اظهار نظر در خصوص موارد مدنظر پرداخته و بر اجرای منسجم برنامه ها با همدلی بیشتر تاکید نمودند.

اهم مواردمطرح شده به شرح ذیل می باشد:

1 ) برنامه ریزی به منظور آشنایی بیشتر بیماران با احکام بیماران با همکاری نهادهای مرتبط.

2 ) پاسخگویی به سوالات شرعی بیماران و همراهان ایشان در ساعت و ایام مشخص در هفته و اطلاع رسانی مقتضی در این خصوص.

3 ) ضرورت ارتباط موثر با دانشجویان با حفظ شاًن و احترام و رعایت لطافت و ظرافت خصوصا در تذکرات احتمالی.

4 ) لزوم نصب دوربین و تردد انتظامات بیمارستان در محل های کم رفت و آمد مرکز.

5 ) پیشنهاد ایجاد فضای مناسب جهت استراحت و غذاخوری دانشجویان.

6 ) پیشنهاد 2 منو شدن غذای دانشجویی و ثبت چهره ایشان در سامانه های مربوطه به منظور ارائه خدمات بهتر به آنها.

7 ) ضرورت تعامل بیش از پیش معاونت های آموزشی و فرهنگی بیمارستان در برنامه ریزی و اجرای برنامه های فرهنگی در مرکز.

8 ) برنامه ریزی به منظور راند فرهنگی کارشناسان مذهبی در بخشها و واحدها با رایزنی با دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه.