• 1402/11/29 - 07:19

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی فسا خبر داد؛

اعلام نتایج نهایی پذیرفته شدگان دانشگاه علوم پزشکی فسا در آزمون استخدامی ۲۸مهرماه وزارت بهداشت

به گزارش واحد روابط عمومی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) فسا؛ معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: نتایج نهایی آزمون اســتخدام پیمانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تارنمای مرکز آزمون جهاد دانشگاهی به آدرس: www.hrtc.Ir قابل مشاهده می باشد.

دکتر مجتبی وردیان افزود: پیرو برگزاری آزمون استخدامی پیمانی ۲۸مهرماه سال ۱۴۰۲ و انجام ارزیابی تکمیلی در حیطه های عمومی و اختصاصی، داوطلبان می توانند با مراجعه به نشانی الکترونیکی مرکز آزمون جهاد دانشگاهی به آدرس https://behdasht.hrtc.ir/hrt/ و با استفاده از کد رهگیری، از نتیجه نهایی آزمون مطلع شوند.

وی اضافه کرد: لیست قبول شدگان به هسته گزینش ارسال شده و جهت مراحل بعدی استخدام، منتظر تماس از سوی مدیریت هسته گزینش باشند.